szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Karbantartás miatt az 5-ös HÉV menetrendje is változik.

Pályakarbantartás miatt hétfő este tíz órától kedd hajnal négy óráig a 4-es és a 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A pótlóbuszok a villamosokat 22 és 23 óra között folyamatosan váltják fel.

Az autóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak majd meg a Margit-szigetnél.

A karbantartás idején a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz, illetve a 931-es éjszakai járat a Margit híd budai hídfőjénél Pest felé a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Karbantartás miatt változik a H5-ös HÉV közlekedése is szombaton és vasárnap, csak a szentendrei vonatok közlekednek majd. A szerelvények Aquincumnál, Rómaifürdőnél és Csillaghegynél a Batthyány tér irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban. A csatlakozások érdekében a 134-es és a 243-as autóbusz egyes járatai néhány perccel később indulnak a Szentlélek térről és Békásmegyerről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!