szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A főpolgármester ezzel is arra ösztönöz, hogy minél többen oltassák be magukat a koronavírus-fertőzés ellen.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester:

Arra kértem a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot annak a munkavállalónak, aki felvette az oltást, hogy így is motiváljuk a fővárosi dolgozókat.

Karácsony emellett megerősítette azt is, amiről egy nappal korábban helyettese, Kiss Ambrus beszélt: a főváros saját oltáshatékonysági kutatást készíttet, a szociális és hajléktalanellátásban élők és dolgozók körében.

Kiss szerint közel 1500 embernél végzik el a vizsgálatot.

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást. �������� Február óta plakátokkal buzdítjuk a...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, April 23, 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!