szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tragédiáról a város polgármestere számolt be a közösségi oldalán.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

„Szomorúan értesültem arról a megrendítő hírről, hogy az Óvárosban élő Varga család mind a négy tagja a Sars-CoV-2 vírus áldozata lett” – írta Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere.

Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti, nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek meg mindent, a vírus erősebbnek bizonyult. Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik, bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük. Szinte hihetetlen, hogy ez megtörténhetett! Marika nénit, az édesanyát, Gábort, a fiukat, Gyöngyit, a lányukat, Gábor bácsit, az édesapát gyászolja most az egész város!

– írta a városvezető.

❕����Egy család tragédiája! – Elhunyt a Varga család négy tagja���� Szomorúan értesültem arról a megrendítő hírről, hogy az...

Közzétette: Vezér Mihály Polgármester – 2021. április 20., kedd

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!