szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Ideje felvenni a kesztyűt" - mármint a kormánnyal, ezt üzente a Diákvárosból bejelentkezve Karácsony Gergely.

Szombat délután fejezte be mini körútját Karácsony Gergely, amit abból az alkalomból tartott, hogy bejelentette: indul miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki előválasztáson. Járt a szülőfalujában, aztán Debrecenben, majd Budapestre visszatérve újra bejelentkezett a Facebookon, ezúttal Diákváros tervezett területéről. Arról beszélt, hogy amikor főpolgármester lett, akkor azt ígérte, hogy mindenki főpolgármestere lesz és a kormánnyal is együttműködik. Azt mondta, meg is egyeztek a kormánnyal abban, hogy megépül a Diákváros.

©

Csakhogy a járvány kitörése után szerinte egyértelművé vált, hogy a kormány nem akar együttműködni senkivel, főleg az ellenzéki vezetésű önkormányzatokkal, ehelyett ezek meggyilkolására törekszik."Ideje, hogy felvegyük mi is a kesztyűt" - mondta. Karácsony szerint ezzel a kormánnyal senki nem tud együttműködni, ezért a 2022-es választás egyik célja az is, hogy lesz-e egyáltalán önkormányzatiság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!