szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kásler szerint mindenki, aki regisztrál, még ha későn is regisztrál, de be lesz oltva.

A kormány jól döntött, hogy elkezdte a Sinopharm-vakcina alkalmazását, ezt erősítette meg múlt héten a WHO is, de nem is tehetett mást - mondta Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter az Emberi Erőforrások Minisztériuma által közzétett propagandavideóban, amelyben a kínai vakcina engedélyezése mellett szóba került az oltóanyagok hatékonysága.

©

Kásler szerint a magyar kormány döntését, amivel bizalmat adott a Sinopharmnak, megerősítette a WHO is. Beszélt arról is, hogy elindítottak egy vizsgálatot és év végén már meg tudják mondani, hogy egy éves-e a vakcinák által biztosított védelem. Arról is beszélt, hogy a kínai vakcinákat bíráló ellenzék a WHO-val vitázik, ezt a vitát pedig nem nyerheti meg.

Kásler szerint a 16-18 éves korosztály átoltottsága nagyon fontos és a Pfizer vakcina jutott el addig, hogy a fiatalokat is lehet vele oltani. Azt mondta, hogy aki későn regisztrál, azt is be fogják oltani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!