szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gondolta volna, hogy Kaposvár lett Magyarország pizzafővárosa?

Az egész országban a pizza a legtöbbször rendelt étel, de Kaposvár alaposan ráver a legtöbb magyar városra. Az összes rendelés ugyanis 60 százaléka pizza a városban – írta a Netpincér.

Az is kiderült a cég adataiból: szerdánként valamiért a nők alig feleannyit rendelnek, mint a férfiak. A hét közepén a férfiak, a hétvégén, főleg vasárnap a nők rendelnek többet. A hét utolsó napján a nők kétszer annyi rendelést adnak le, mint a férfiak.

A gyrost legjobban Debrecenben szeretik: amíg az országban az összes megrendelt ételnek alig 5 százaléka ez, a debreceni rendeléseknél 22 százalék az arány. De azt is megmutatták a számok: a városban a házhoz rendelt desszertek 71 százaléka biztosan palacsinta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kaszinók sem maradhatnak nyitva a következő hetekben

A kaszinók sem maradhatnak nyitva a következő hetekben

Erős földrengés volt Görögországban, sok épület romba dőlt

Erős földrengés volt Görögországban, sok épület romba dőlt

A belga nacionalistáknak nem hiányzik a Fidesz

A belga nacionalistáknak nem hiányzik a Fidesz