szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér volt kommunikációs igazgatójának érkezését a rádió értekezletén jelentették be.

Hardy Mihály lesz február 1-jétől a Klubrádió főszerkesztő-helyettese, ő veszi át a 168 Óra hetilap élére tavaly ősszel kinevezett Rózsa Péter feladatait a rádiónál – írja a Media1.hu. Hardy korábban a Tesco és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kommunikációs vezetője volt, az utóbbi helyről tavaly júliusban váltották le váratlanul.

A Media1 szerint Hardy Mihálynak saját műsora nem lesz a Klubrádióban, de a csatorna egyedüli főszerkesztő-helyetteseként így is fontos feladatok hárulnak majd rá, főleg a hírműsorok tartozhatnak majd hozzá. A kinevezését egy klubrádiós értekezleten jelentették be hétfőn.

A 62 éves szakember több évtizedes újságírói tapasztalattal rendelkezik, 1991-ben Táncsics Mihály-díjjal, 2000-ben Joseph Pulitzer-emlékdíjjal is kitüntették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Összerúgta a port Hardy Mihály a tűzoltókkal

Valóságos kommentháború tört ki a katasztrófavédelem Facebook-oldalán, amikor a Budapest Airport kommunikációs igazgatója hozzászólt a tűzoltók egy híréhez. "Gratulálok! Megint hősiesen sikerült fényezni a tűzoltók PR-ját - a semmiért." – írta Hardy Mihály azzal kapcsolatban, hogy egy gép kényszerleszállásáról nemrég a katasztrófavédők adtak tájékoztatást, pedig az szerinte nem az ő feladatuk lett volna.

Közzétették, mi ellensúlyozta a magyar autógyártás visszaesését

Közzétették, mi ellensúlyozta a magyar autógyártás visszaesését

Tudósok bírálják Elon Muskot, amiért chipet rakott egy majom agyába

Tudósok bírálják Elon Muskot, amiért chipet rakott egy majom agyába

Különleges kamera kerülhet a Galaxy S22-be, összeállhat a Samsung és az Olympus

Különleges kamera kerülhet a Galaxy S22-be, összeállhat a Samsung és az Olympus