szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jóváírásokkal volt gond.

Technikai problémák miatt gond volt a július 10-én esedékes nyugdíjak jóváírásával a Takarékbanknál – írja a 24.hu. A lap egyik olvasója jelezte, hogy a számláján egyáltalán nem jelent meg az esedékes nyugdíj összege.

A bank honlapja szerint a pénzek megérkeztek hozzájuk, de jóváírásuk a számlákon elhúzódhat.

A látogatókat ez az üzenet fogadja a pénzintézet honlapján:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 10-én esedékes nyugdíjak rendben megérkeztek bankunkhoz, azonban a számlákon történő jóváírások technikai okok miatt elhúzódhatnak. A hiba elhárításán kollégáink dolgoznak. Bankfiókjaink a mai napon hosszított nyitvatartással 16 óráig állnak ügyfeleink rendelkezésére. Köszönjük türelmüket, és elnézésüket kérjük a kellemetlenségekért!

Frissítés

Cikkünk megjelenése után a pénzintézet ezt közölte:

Rövid idő alatt megoldották a technikai problémát a Takarékbank Zrt. szakemberei, így a hitelintézet érintett ügyfeleinek számláján már pénteken 11 óra előtt jóváírták a nyugdíj összegét. A bank hosszabbított nyitvatartással, 16 óráig áll ügyfelei rendelkezdésére valamennyi fiókjában, és bankkártyáról, ATM-ekből is elérhető az összeg. Az esetleges kellemetlenségért a bank elnézést kér!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Évekre biztosíthatja a jólétét, aki nagyot megy az idei Bajnokok Ligájában

Évekre biztosíthatja a jólétét, aki nagyot megy az idei Bajnokok Ligájában

Gyurcsány a gödi balhéról: Rettegünk a daganatos betegségektől

Gyurcsány a gödi balhéról: Rettegünk a daganatos betegségektől

Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével

Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével