szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokszor. Nagyon sokszor.

Bradley Cooper és Lady Gaga alakítását a Csillag születik legújabb remake-jében nem győzik dicsérni. Van azonban, akinek nemcsak a színészek nagyszerű játéka tűnik fel, hanem az is, hogy Coopernek a szerepe szerint meglehetősen sokszor kell valamilyen formában bazmegelnie egyet. Végül is egy kiöregedő rocker szájából ez elég autentikusnak tűnhet.

A Vulture újságírója viszont vette a fáradtságot és számszerűen is megpórbálta megragadni a színész teljesítményét. Számításai szerint Bradley Cooper száját 54-szer hagyja el valamilyen káromkodás a film ideje, vagyis két óra és 17 perc alatt. Ez azt jelenti, hogy óránként 27 bazmeg hangzik el.

A következtetés? Ez már A Wall Street farkasa szintje. Sőt, Tarantino szintje.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!