szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eltemették a január 20-án elhunyt filmügyi kormánybiztost. Videón, ahogy a szertartás végén távozott Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger.

A temetésről többek között azt írtuk, ott volt az említett Orbán és Schwarzenegger mellett, Schobert Norbert, Ómolnár Miklós, Dobó Kata, Rogán Antal és Németh Szilárd is.

Vajna Tímea egy elsötétített üvegű, fekete Mercedesben érkezett a temetőbe. Beszédet mondott Rogán és Schwarzenegger is.

Rogán azt mondta:

  • „Nem értettük, hogy csinálja, hogy soha nem fárad el.”

Schwarzenegger meg azt:

  • „Bármit megtett egy barátért.”

A szertartás végén a gyászolók egy szál virággal rótták le kegyeletüket Vajna urnája előtt. Majd távoztak a meghívottak, Orbán és Schwarzenegger így:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Túszokat ejtett egy férfi Le Havre-ban egy bankban

Túszokat ejtett egy férfi Le Havre-ban egy bankban

Tornádó okozott pánikot egy szicíliai tengerparti sétányon

Tornádó okozott pánikot egy szicíliai tengerparti sétányon