szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Benkő László azt hitte, hogy fertőzött, de aztán kiderült, hogy egészen más miatt volt életveszélyben.

Életveszélyes belső vérzéssel volt kórházban az Omega billentyűse. Benkő László a Blikknek elmondta, hogy tulajdonképpen azért ment be a kórházba, mert miután kritikusan legyengült, attól tartott, hogy elkapta a koronavírust.

A kórházban viszont kiderült, hogy a vírus elkerülte ugyan, viszont akkor már legalább két hónapja vérzett a gyomra és a nyelőcsöve.

„Ha aznap nem jövök be a klinikára, másnap arra ébredhettem volna, hogy meghaltam, mert még 1-2 deci vér elszivárgása végzetes lett volna” – érzékeltette a drámai helyzetet a Blikknek. Még mindig nem érzi elég erősnek magát, de a kórházat már elhagyhatta, a korábbi két rákműtétje miatt felírt 25 különféle gyógyszert pedig hétre csökkentették a gyomra védelme érdekében. Elmondta azt is, hogy a betegsége ellenére örömmel írta alá az Omega-lemezeket a kórház dolgozóinak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!