szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többek között egy hörcsögketrecnek lökte és egy raklappal fenyegette a nőt, mindezt egy gyerek szeme láttára.

Tom Meighant, a Kasabian volt forntemberét 200 óra közérdekű munkára ítélték, amiért áprilisban megverte volt menyasszonyát, Vikki Agert – számol be a Sky News. A bírósági meghallgatás alapján írják, hogy az ismert zenész áldozatát többek között fojtogatta, arcon ütötte, illetve egy hörcsögketrecnek lökte, ami miatt Ager fejsérüléseket szenvedett. Meighan egy raklappal is fenyegette a nőt. A raklapot végül egy pezsgőfürdőbe hajította.

Súlyosbító körülmény, hogy a férfi mindezt egy gyerek szeme láttára tette. A rendőrséget a gyerek hívta.

A támadást – amit az elhangzottak alapján a férfi bódító szer hatása alatt követett el – egy biztonsági kamera rögzítette. Meighan mindent tagadott, mielőtt a felvétel előkerültek. Utána viszont beismert mindent.

A bíró szerint bizonyíték van korábbi bántalmazásokra is. Hozzátette, hogy Ager viszont azt mondta, elszigetelt esetről van szó.

A Kasabian együttes hétfőn jelentette be, hogy a frontember, Tom Meighan közös megegyezéssel távozik az együttesből. Közleményükben azt írták, "Tom személyes problémákkal küszködik, amelyek egy ideje befolyásolják a viselkedését, és most minden energiájával arra akar koncentrálni, hogy visszaterelje az életét a normális kerékvágásba".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csatlós Hanna Élet+Stílus

„A családon belüli erőszaknak igenis neme van”

Miért akkora dráma, hogy Magyarország elutasítja az Isztambuli Egyezmény ratifikálását? Vannak gyakorlati következményei annak, hogy csak a kapcsolati erőszak van nevesítve, a nők elleni erőszak nincs? Egyáltalán mi az a „romboló gender-szemlélet”, amire hivatkozva a KDNP nyilatkozatot terjesztett az Országgyűlés elé az egyezmény elutasításáról? Mindent elmagyarázunk a Patent Egyesület jogászával, Spronz Júliával.

Amerikai milliárdos vette meg az AS Romát

Amerikai milliárdos vette meg az AS Romát

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft

Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert

Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert