szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2022. február 2-án az Arénában búcsúzik (újra) Budapesttől Ozzy.

A Rock and Roll Hírességek Csarnokának újonca, a Grammy-díjas énekes és zeneszerző bejelentette No More Tours 2 turnéja közelgő angol és európai koncertjeinek új időpontokra történt átszervezését.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a 2020 októberére tervezett hathetes koncertkörút 2022-ben kerül lebonyolításra. Az új dátumokat kapott arénaturné 2022. január 26-án indul majd Berlinben, és egy új várossal is bővült, Budapesttel, ahol 2022. február 2-án a Budapest Arénában lép fel.

A budapesti koncertre elsőként a regisztrált Live Nation-tagok tudnak belépőt venni október 30-án 10 órától. A teljes körű jegyértékesítés 2020. november 2-án 10 órakor kezdődik.

OZZY üzenete: “Óriási köszönetet szeretnék mondani rajongóimnak kitartásukért és türelmükért. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Addig is vigyázzatok magatokra. Isten áldjon mindnyájatokat! Szeretettel: Ozzy.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyújtogató járt a budapesti belvárosban, videón, ahogy elkapják a rendőrök

Gyújtogató járt a budapesti belvárosban, videón, ahogy elkapják a rendőrök

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt