szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azzal mindenki egyetért, ha tésztáról van szó, akkor az olaszok a világbajnokok. De vajon mi tehet egy ennyire egyszerű ételt mégis különlegessé? A The Italian Job blog elárul néhány trükköt.

A jó tészta “al dente” (”fogra való”) vagyis éppen annyira főtt, hogy a közepén még érződik valamelyest, hogy száraztésztából készült. Semmiképpen sem túlfőtt, az ilyen megy egyenest a kukába. Nem mindegy az sem, milyen alapanyagból készül a tészta. Ahogy az olaszok mondják, a jó tésztához kiváló minőségű víz, liszt és tojás szükséges. Amik természetesen szabványszerűen csakis Olaszországban találhatók - írja a The Italian Job Blog szerzője. A tökéletes olasz tészta elkészítésének receptjéért látogasson el a blogra.
Gasztro

Milyen az igazi olasz pizza?

A világban mindenféle pizzát lehet már kapni: csirkemájast, szarvasragupörköltest stb. Hogy mi kell egy igazi olasz pizzához, arról a The Italian Job szerzője a legfrissebb bejegyzésében ír.

Ön mire emlékszik a G-napból? Idézze fel velünk az eseményeket időrendben!

Ön mire emlékszik a G-napból? Idézze fel velünk az eseményeket időrendben!

Kártyavárként omlott össze az Orbán Viktor által meghirdetett „gazdasági semlegesség”

Kártyavárként omlott össze az Orbán Viktor által meghirdetett „gazdasági semlegesség”

Később bekövetkezett, ami a G-Napon még elmaradt - ez volt a Magyar Nemzet utolsó napja

Később bekövetkezett, ami a G-Napon még elmaradt - ez volt a Magyar Nemzet utolsó napja

Trump magasról tesz arra, hogy vámháborúból lett már gazdasági világválság, és igazi háború is

Trump magasról tesz arra, hogy vámháborúból lett már gazdasági világválság, és igazi háború is