szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Lét-tudatos konyha blog szerzőjétől most megtudhatjuk, miként tegyünk el eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal.

Harmóniában a természettel - ez a blog írójának a mottója. A gasztroblogger táplálkozásában és életmódjában a két fő irányelv: az élőlények tisztelete és az egészség megőrzése. Legfrissebb bejegyzéséből megtudhatja, hogyan készítse el télire az eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal. A receptért látogasson el a blogra.

Ha a Fradival történne hasonló, két hétig cikkezne róla az Origo

Ha a Fradival történne hasonló, két hétig cikkezne róla az Origo

„A klinikai kép összetett” – továbbra is kórházban marad Ferenc pápa, minden programját lemondták

„A klinikai kép összetett” – továbbra is kórházban marad Ferenc pápa, minden programját lemondták

Alig van hozzáadott értéke a magyar járműiparnak

Alig van hozzáadott értéke a magyar járműiparnak

Hétfőtől egyhetes közlekedésbiztonsági ellenőrzés kezdődik

Hétfőtől egyhetes közlekedésbiztonsági ellenőrzés kezdődik