Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A Lét-tudatos konyha blog szerzőjétől most megtudhatjuk, miként tegyünk el eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal.
Harmóniában a természettel - ez a blog írójának a mottója. A gasztroblogger táplálkozásában és életmódjában a két fő irányelv: az élőlények tisztelete és az egészség megőrzése. Legfrissebb bejegyzéséből megtudhatja, hogyan készítse el télire az eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal. A receptért látogasson el a blogra.