szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Lét-tudatos konyha blog szerzőjétől most megtudhatjuk, miként tegyünk el eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal.

Harmóniában a természettel - ez a blog írójának a mottója. A gasztroblogger táplálkozásában és életmódjában a két fő irányelv: az élőlények tisztelete és az egészség megőrzése. Legfrissebb bejegyzéséből megtudhatja, hogyan készítse el télire az eperdzsemet természetes eredetű sűrítőanyaggal. A receptért látogasson el a blogra.

Sártenger a 67-es úton, villámárvíz Szekszárdon – videók a brutális felhőszakadásokról

Sártenger a 67-es úton, villámárvíz Szekszárdon – videók a brutális felhőszakadásokról

Kiderült, hivatalosan mi lett azokkal a lefoglalt szállodai szobákkal, amelyeket Sulyok Tamásék végül nem vettek igénybe az olimpia idején

Kiderült, hivatalosan mi lett azokkal a lefoglalt szállodai szobákkal, amelyeket Sulyok Tamásék végül nem vettek igénybe az olimpia idején

Goebbels tanult a reklámfogásokból, de  propagandagépezetének kiépítéséhez kellett más is: a diktatúra

Goebbels tanult a reklámfogásokból, de propagandagépezetének kiépítéséhez kellett más is: a diktatúra

Nagy Gábor: A városnak és a földkerekségnek

Nagy Gábor: A városnak és a földkerekségnek