szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A norvég tömeggyilkos, Anders Breivik kihallgatása videokonferencián keresztül lesz megvalósítva. Az ilyen jellegű kihallgatásra Magyarországon is lehetőség van - olvasható a JogIQ blogon.

A büntetőeljárási törvény “tárgyalás tartása zártcélú távközlő hálózat útján” nevesíti a videokonferencia segítségével történő kihallgatást, meghallgatást - írja a blog szerzője. Kíváncsi a részletszabályokra? Látogasson el a JogIQ blogra.
MTI Világ

Meghosszabbították a norvég mészáros őrizetét

Nyolc héttel meghosszabbították az illetékes oslói bíróságon hétfőn a 77 ember meggyilkolásával vádolt norvég Anders Behring Breivik előzetes letartóztatását, amelyből legalább az első négy hetet magánzárkában kell töltenie.

hvg.hu Napi merítés

A Discovery műsorra tűzi a norvégiai mészárlást

2011. július 22. fekete betűs nap a norvég társadalom életében. A Discovery Networks International egyórás dokumentumfilmben dolgozza fel a 77 ember életét követelő merényletet és a gyilkos, Anders Behring Breivik indítékait.

hvg.hu Tech

Virtuális tárgyalása lehet a norvég tömeggyilkosnak

Elképzelhető, hogy fizikai valóságában nem lesz jelen a bíróságon Anders Breivik, a norvég tömeggyilkos, amikor az oslói városi bíróságon legközelebb az ügyét tárgyalják. Felmerült, hogy videokonferencián tesz vallomást.

Szállítmányozási céget alapított Rogán Cecília

Szállítmányozási céget alapított Rogán Cecília

The Times: Bidennek nem lesz ideje Európára

The Times: Bidennek nem lesz ideje Európára

Nem vett tavaly a korábbinál sokkal több influenzaoltást az NNK

Nem vett tavaly a korábbinál sokkal több influenzaoltást az NNK