szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az élet és az internet is jelentősen unalmasabb lenne, ha nem létezne egy szorgos, hosszú életű nép, akik a...

Az élet és az internet is jelentősen unalmasabb lenne, ha nem létezne egy szorgos, hosszú életű nép, akik a legbizarrabb termékek piacra dobásában élik ki frusztrációikat.

Japan Trend Shop az egyik gyűjtőhelye ezeknek a termékeknek, amelyek hasznosságát feltehetően csak az ázsiaiak értik.

A rengeteg kategória közül kiemelkedik az arcápolást támogató eszközök furcsasága, amelyekből most szemezgettünk:

Face Slimmer Mouth Exercise Mouthpiece

©

A képen látható tárgy nem egy bohócparti kelléke. Azoknak a kétségbeesett nőknek találták ki, akik nem szeretnék botoxszal eltüntetni az öregedés jeleit az arcukról. A termék ígérete szerint elegendő naponta 3 percre bekapni, és szájmozgásokat csinálni, hogy elérje a használója a kívánt eredményt.

Pupeko Anti-aging Mouthpiece

©

Ez is az arcvonások kisimítására készült, ám talán kevésbé nevetséges kinézetű, mint az előző termék. A Pupekót bekapva a használó arcának beszippantásával és kifújásával formába hozhatja arcizmait és eltüntetheti ráncait.

Lower Stomach Beauty Trainer

©

Ez a malacorra hasonlító tárgy a hasizomzat különleges izmosítására szolgál. Miután felhúzta a felhasználó a bokájára a terméket, a két lábának jobbra és balra billegetésével tudja elérni a hasizomzat erősödését.

Japan Self-Defense Force Sunglasses

©

Nem feltétlenül kell katonának lenned, hogy ezt a menő golyóálló szemüveget viselni tudd. Ha golyó nem is gyakran közelít a szemedhez, a hétköznapok tele vannak apró tárgyakkal, amik bármikor felpattanhatnak, és árthatnak a látásodnak.

Dictionary Desk Pillow

©
©

Egy bizonyos ponton túl talán jobb is, ha nem folytatod fáradtan a munkádat, hiszen olyankor se a munkavállaló se te nem jársz jól. Ilyen esetekre jól jön a munkahelyi könyvespolcon ez a keménykötésű, szótárnak álcázott párna, amely tartalmát tekintve nem több egy puha párnánál.

Toast Playing Card

©

Vajon mennyivel izgalmasabb egy kártyajáték, ha normál francia kártya helyett egy igazi pirítós kenyér finomságokat mutató paklival játszunk?!

Four Eyes Spectacles USB

©

Milliónyi elcsépelt USB pendrive-ot láttunk már a piacon. Ez a szemüveg alakú azonban erősek kiemelkedik a többi közül, hiszen nem csak egy 2 gigás pendrive, hanem könyvjelző is egyben.

Eye Slack Haruka

©

Lehet, hogy vége a kialvatlanságot jelző táskás szemek korának? Az Eye Slack Haruka napi három perc használatot igényel, amely alatt kellemes vibrációval és a szemek alsó részének melegítésével tünteti el az álmatlanság ronda foltjait.

Rhythim Slim Chim Muscle Exercise

©

Ahogy a kép sejteti ez a kis alkalmatosság a tokát hivatott legyőzni, napi három perc használatot követően.

Ha bármelyik csodához kedvet kaptatok, akkor kattintsatok át a weboldalra, és bátran rendeljétek meg ezeket a világ problémáit megoldó termékeket!

Forrás: trendhunter.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Nyitnak az iskolák, szuperligát indítanak a nagy fociklubok

Radar360: Nyitnak az iskolák, szuperligát indítanak a nagy fociklubok

Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

Nyugdíjakat sikkasztott egy postás, aztán újabb sikkasztással próbálta pótolni a pénzt

Nyugdíjakat sikkasztott egy postás, aztán újabb sikkasztással próbálta pótolni a pénzt