szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A dobogókői Walden Hotelben mindez megvalósítható.

A dobogókői Walden Hotelben mindez megvalósítható. A Hotel a Pilis-hegység szívében, a Duna-Ipoly Park területén, a fővársotól mindössze
egy karnyújtásnyira található . A park a fotósnak is igazi csemege, hiszen a hatalmas fákkal végtelenül romantikus díszletet alkot.

©

Az esküvőkre átalában többféle, különböző szempontok szerint összeállított menüt javasolnak, de egyedi elképzeléseknek is szívesen eleget tesznek. Ha például valaki a látványra is hangsúlyt kíván fektetni, lehetőség van többek közt faszénparázson grillezett húsokat kérni. Az ételek szervírozásról udvarias felszolgáló személyzet gondoskodik.

©

A személyzet ezen kívül szívesen segít a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Igény esetén saját dekoratőr készíti a teljes rendezvény egyedi és elegáns dekorációját, az asztaldíszektől a menyasszonyi csokorig. Sőt, akár átvállalják az összes olyan szolgáltatás leszervezését is, mint a zenekar, a torta és süterményrendelés , a fodrász, a kozmetikus, a fényképész, a tűzijáték, vagy a meghívó megtervezése és legyártása, hogy ezzel is megkönnyítsék a jegyes pár készülődését a jeles ünnepségre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!