szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Két évvel ezelőtt az akkor 80 éves Leading Hotels Of The World szervezet két magyar szállodája hírdetett 3000 forintos...

Két évvel ezelőtt az akkor 80 éves Leading Hotels Of The World szervezet két magyar szállodája hírdetett 3000 forintos szobaárakat egy akciója keretében. Akkor olyan elsöprő sikere volt az olcsó luxusszobáknak, hogy alig lehetett elérni az online szobafoglalási rendszert.

Most az idén 10 éves Le Meridien szálloda csábítja hasonló akcióval azokat, akik szeretnék megízlelni az igazi luxust: Aki 2010. októberében 3 éjszakás hétvégét foglal (péntektől vasárnapig) a Le Meridien Budapest szállodában 2010-re, vagy 2011-re, a harmadik éjszakáért csak 10 eurót kell fizetnie.

Természetesen ehhez az kell, hogy az adott hétvégére legyen szabad szoba, és a foglalásnál semmiképp se felejtsük el jelezni, hogy élni szeretnénk az akcióval.  

Az akcióról bővebb információval az alábbi telefonszámon a szálloda recepciója tud nyújtani:  +36 1 429 55 00

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Művészi luxus a belvárosban

Valljuk be, 2010 nem a turizmus éve, egyre csak érkeznek a riasztó hírek a budapesti szállodák helyzetéről.