szerző:
R.A.
Tetszett a cikk?

Megépült a Beatles dala nyomán a tengeralattjáró, és Liverpoolban vízre bocsátották.

A Beatles egyik legnépszerűbb albumának borítóján eddig csak grafikaként láthattuk a tengeralattjárót, amit most Alfie Bubbles vállalkozó épített meg - adja hírül a Tourism Review. Víz alá nem merül azonban, mert hotelként használják Liverpoolban, ahol az Albert Dokkban szállhatnak a lakók fedélzetre.

A szállás azonban nem olcsó 150 és 350 font között ingadoznak az árak - ez egy belvárosi londoni 3-4 csillagos szállodának a szobaára.

A 3 hálószobás miniszállóban 3D tévé és egy robogó is ékeskedik.

A tengeralattjáró építője már korábban is hasonló vállalkozásokba csapott, s mindegyiknél valamilyen kultuszt követett: épült már Joker-mintázatú Batman úszó hotel és készül a Karib-tenger kalózaiból átvett Fekete Gyöngy is.

Az angol középfölde (Midlands) és északi vidékek, köztük Liverpool és Birmingham igyekeznek a barátságtalan ipari városképüket emberibbé varázsolni, hiszen nem éppen turistacsalogató az ipari forradalom óta kiépült néhány nagyváros. Egyik leggyakoribb fogásként a csatornákon közlekedő vagy parkoló hosszútestű hajókat városi funkciókkal ruházzák fel: rengeteg bár, étterem, de akár mozi és koncertterem sodródik a hullámokon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az EU is újra engedélyezte a Boeing 737 MAX gépek felszállását

Az EU is újra engedélyezte a Boeing 737 MAX gépek felszállását

Üvegdarab lehet ebben a sajtban, visszahívták

Üvegdarab lehet ebben a sajtban, visszahívták

Szupergyors 3-as BMW: nagyágyúkat utasít maga mögé az Alpina B3

Szupergyors 3-as BMW: nagyágyúkat utasít maga mögé az Alpina B3