szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Országunk szépségnagykövetét keresik Epres Panni és Schiffer Miklós zsűrizésével. A versenyre várják még a jelentkezéseket, a március 28-i döntőn 15 közül választják ki a magyar divatkultúra képviselőjét.

Legyen akár többgyermekes anyuka, plus size szépség, az ország bármelyik pontján élő, valódi értékekkel bíró, igazi nő foglalhatja majd el a pozíciót. A március végi döntő után a győztes egy éven át képviselheti a magyar divatkultúrát divatkultúra ügyét. The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet verseny szervezője elhatározta, hogy olyan nőket mutat be, akiknek szépsége mögött igazi értékek és izgalmas történetek rejtőznek.

Hogy ki lesz a Szépségnagykövet a már versenyben lévők közül – akik között van autóversenyző, építész, orvostanhallgató és számos önkéntes munkát végző hölgy is – az Epres Panni modell, Schiffer Miklós stílustanácsadó, illetve a zsűri többi tagjának szavazatain kívül a nagyközönség véleményén is múlik. A verseny oldalán már lehet szavazni az eddigi indulókra, sőt, akár közéjük is lehet kerülni, hiszen a szervezők még várják a jelentkezőket.

A legjobbnak talált 80 induló élő castingon vesz részt. Róluk Szipál Péter fotós készít képeket, majd elindulnak az online szakaszon, ami egy 8 héten át tartó közönségszavazás. A továbbjutó szépségnagykövet-jelöltek március elején elődöntőn mérettetnek meg. Az itt kiválasztott legjobb 15 induló közül az Epres Panniék vezette szakmai zsűri a március 28-i gálaesten, a Millenárison választja ki azt a szerencsést, aki egy éven keresztül képviseli majd a magyar divatkultúrát. Ahogy Köböl Anita, a szépségverseny szóvivője elmondta: „Célunk egy olyan magyar hölgy kiválasztása, aki szépségével, stílusával, egyéniségével, belső értékeivel képviseli a hazai divatkultúra ügyét. A szépségnagykövet egy éven át aktív résztvevője lesz a divattal kapcsolatos közéletnek. Feladatai ellátásában segítségére lesz az az Opel Adam gépkocsi, amit nyereményként egy évig használhat, a címmel pedig egymillió forint díjazás is jár.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Szlávik: Mindegyik engedélyezett vakcina hatékony

Szlávik: Mindegyik engedélyezett vakcina hatékony

Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői

Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői