szerző:
dehir.hu

Heti háromról ötre nőtt a londoni járatok száma, ezzel együtt változott az eindhoveni és a milánói repülőgépek menetrendje Debrecenben.

2012 júniusa óta hetente háromszor repülnek a Wizz Air gépei Debrecen és London között. A londoni járattal több tízezren utaztak már eddig a brit főváros és Debrecen között a légitársasággal, április elsejétől pedig heti ötre növelték a járatok számát.

A korábbi keddi, csütörtöki és szombati napok helyett hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap repülnek a Wizz Air gépei Londonba, minden nap 11 óra 35 perckor van a felszállás.

A londoni pluszjáratok befolyásolják a tavaly decemberben elindult eindhoveni és milánói járatok menetrendjét is. Eindhoven és Debrecen között ezután is szombaton és kedden közlekednek majd a gépek, de az eddigi 11 óra 25-ös indulási időpont 11 óra 40-re változott.

A milánói járatnál az indulási napok is változnak. Eddig vasárnap és szerdán repülhettek az utasok az olasz nagyvárosba, most viszont kedden és szombaton, mindkét nap 10 óra 30 perctől, de csak április 26-ig. Onnantól leállítják ugyanis a milánói járatot, és helyette heti kétszer Dortmundba lehet majd légi úton eljutni Debrecenből. A gépek péntekenként és hétfőnként indulnak majd, mindkét napon 15 óra 45 perctől – olvasható a dehir.hu-n.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!