szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Milyen is gyerekként felnőni egy olyan helyen, ahol rengeteg szép, és sokszor igencsak lengén öltözött nő felbukkan? A Business Insidernek most Cooper Hefner, a Playboy-alapító Hugh Hefner 23 éves fia mondja el mindezt.

A legtöbb ember számára a Playboy-villa egyet jelent a gyönyörű, igencsak lengén öltözött gyönyörű nőkkel. A Business Insidernek ugyanakkor most a Playboy alapító Hugh Hefner legfiatalabb fia, a 23 éves Cooper mondja el egy videón, hogy milyen is volt gyerekként felnőni egy ilyen házban. Az igazság az, hogy a legfiatalabb fiú számára a híres barlang, ahol sokan úgy gondolják, orgiák zajlottak, nem volt egyéb, mint egy Indiana Jones filmből előlépett vizes barlang, az ingatlan hatalmas mérete miatt pedig sokat lehetet bújócskázni is, illetve a privát állatkert állataiban gyönyörködni.

Cooper Hefner ugyanakkor arról is beszélt, hogy volt olyan, amikor meglesték, hogyan is mulatnak egy-egy nagyobb partin a felnőttek, ám azt mondta a videón, hogy ezekről az élményekről nem mesél, mivel bajba kerülne a szülei előtt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb betegcsúcs Olaszországban

Újabb betegcsúcs Olaszországban

Halálos baleset történt Heves megyében, teljes az útzár

Halálos baleset történt Heves megyében, teljes az útzár

Varga Mihály megerősítette, nem indul egyéniben a 2022-es választáson

Varga Mihály megerősítette, nem indul egyéniben a 2022-es választáson