szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Kicsit decens, kicsit vad, kicsit figyelemfelkeltő, és végtelenül elegáns ez a smink, amely az olívazöld szemek...

©

Kicsit decens, kicsit vad, kicsit figyelemfelkeltő, és végtelenül elegáns ez a smink, amely az olívazöld szemek ellenére is abszolút az ajkakra helyezi a hangsúlyt. A mélyvörös, csillámmentes rúzs (amely egyezik a körömlakk színével, ez fontos) a szezon nagy slágere, a karácsonyi és szilveszteri időszak legnagyobb befutója. Mindenképp alapozzunk, vagy legalább színezett hidratálót vigyünk fel, ha ilyenre festjük a szánkat: egy sötét rúzs odavonzza a tekintetet a bőrünkre, arcunkra, úgyhogy előzzük meg, hogy bárki a mitesszereinket bámulja.

A szemet sötétbarnával árnyékoljuk, kissé cicásra húzva és nagyon alaposan, körültekintően elsatírozva a vonalakat, amelyek a szemünk természetes ívét követik. Ha ezzel megvagyunk, semmi más dolgunk, mint egy olívazöld szemhéjfestéket felvinni a pillák tövébe – természetesen gyöngyházfényűt, ahogy a képen is látható. Ne sajnáljuk a zöldet, és persze a szempillaspirált se – nagyszerű alkalmi smink télvíz idején barna és zöld szeműek számára!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!