szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ország-város ajánló sorozatunkban egyszer már foglalkoztunk Milánóval, de úgy gondoltuk, több szem többet lát, különösen, hogy most kérdéseinkre ketten válaszoltak. Katica és Gábor a harmincas éveik elején járó pár, akik blogjukban is rendszeresen beszámolnak az olasz divat és üzleti főváros mindennapjairól.

A fiatal pár már több mint két éve él a neves olasz városban, így volt mesélnivalójuk bőven, és egészen új dolgokat is megismerhettünk nekik köszönhetően - írja a Travelline.

Mivel saját blogot is vezetnek, több helyen találhatóak linkek oldalukra a legérdekesebb témákban, érdemes tehát kattintani, ha valaki valóban szeretné megismerni Milánó minden apró részletét.

Ha kíváncsi Milánó nevezetességeire, látnivalóira, olvassa el a Travelline cikkét!
hvg.hu Shake

Bazi nagy görög nyugalom - larnakai ajánló

Városismertető sorozatunkban ezúttal nem egy külföldre szakadt hazánkfia, hanem egy valódi „bennszülött” kalauzol bennünket. Az úticél Ciprus szigete, azon belül is Larnaka városa, amely ideális nyári célpont a mediterrán üdülőhelyek kedvelőinek.

hvg.hu Shake

Kicsiben, városban, olaszban - ajánlja a bloggerina

A világ különböző városaiban élő magyarokat felkereső sorozatunkban eddig főleg nagyvárosokról volt szó, most nézzük meg, milyen egy egészen apró olasz városkában az élet. Igenvezetőnk a 24 éves bloggerina, Zsuzsa.

hvg.hu Shake

Titkos télapó a múzeumban - rotterdami ajánló

Most indult sorozatunkban a világ különböző városaiban élő magyarok, illetve helyi lakosok osztják meg velünk tapasztalataikat és élményeiket választott otthonukról vagy szülőhelyükről, és a környék nevezetességeiről. Virtuális rotterdami túránk során István kalauzol bennünket, aki egy titkos télapó szoborra is felhívja a figyelmünket, amit egy bennfentes segítsége nélkül talán soha nem találnánk meg.

Összeomlott a világ legnagyobb rádióteleszkópja, a 900 tonnás Arecibo

Összeomlott a világ legnagyobb rádióteleszkópja, a 900 tonnás Arecibo

Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők

Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba