szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az Astrology.

Az Astrology.com oldal szerint az oroszlánok néha úgy érzik, unalmas munkanapjaikat feldobná, ha a késő délutáni megbeszélés után egyszercsak betoppanna a "Nagy Ő" és elrabolná őket egy romantikus piknikre egy ócánra néző sziklaparton. Nos, az oldal jóslata szerint valami hasonló fog megtörténni velük 1-én. Végezzenek hát el minden munkát még korán. Ha közeledik az 5 óra és még mindig nem történt semmi, menjenek el azért a nőért vagy férfiért, akiért az ő szívük dobog és játsszák el a "Nagy Őt" saját maguk. (Érdekes tanács, talán nem csak 1-én működik)

4-én és 5-én az egójuk lehet a legjpbb barátjuk és a legádázabb ellenségük is. Kényeztessék, de tartsák kordában is egyben - javasolja az odal. 11-én heves konfliktusok várhatók mind a munkahelyen, mind otthon a rák jegyűekre. 16-án sokat fognak tanulni, ami mindig kedvükre válik.

21-én nem fogják tudni eldönteni, vajon költsenek vagy spóroljanak. Ha ez előáll, kérdezzék meg valamelyik spórolós barátjuk véleményét. 25-én boldogok lesznek, 30-án pedig egyprobléma igényel majd közelebbi vizsgálódást a részükről.

Az astrology-online.com oldal szerint az oroszlánok jobban teszik, ha nem korbácsolnak túl sok hullámot maguk körül. Legyenek őszinték, amikor a társukkal beszélnek, és a hónap folyamán jó alkalom nyílik valamilyen társasági eseményen való részvételre. Az oldal szerint a legszerencsésebb események egy pénteki napon fognak bekövetkezni.

Önnek bejöttek már a horoszkópok jóslatai? Ossza meg velünk pozitív és negatív tapasztalatait kommentben!

Az én hetem: Lackfi János a mobilnetet választotta a világforradalom helyett

Az én hetem: Lackfi János a mobilnetet választotta a világforradalom helyett

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc álomotthonában már lóg a csillár a mennyezeten

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc álomotthonában már lóg a csillár a mennyezeten

A fiatalok több mint fele spórol

A fiatalok több mint fele spórol