Tetszett a cikk?

Hírességnek lenni nem mindig kényelmes feladat, főleg akkor, amikor néhány lelkes humorista igyekszik parádés bohócot csinálni az emberből. A South Park és a Family Guy után egy újabb animációs mini-sorozat indult el hódító útjára, a sorozatnak kifejezetten az a célja, hogy napjaink szenzációit és sztárjait figurázza ki. Alany pedig akad bőven, és a megalázó helyzetek sem maradtak ki a kínálatból.

Ezen a héten indult útjára az MTV zenei csatornán a Popzilla nevet viselő animációs show, amely alig egyperces epizódokkal igyekszik feldobni a tévénézők estéjét. A téma természetesen nem más, mint a hírességek világa, illetve annak fanyar kifigurázása. A műsor alkotói leleményesen gondoskodtak arról is, hogy ne csak a manapság másodlagos médiaként kezelt televízión keresztül jusson el az emberekhez az új divathullám, így az interneten és a mobiltelefonos letöltések között is megjelent a Popzilla sorozat első néhány botrányszagú epizódja, amelyek közül most mi is bemutatunk párat.

A mini-szkeccseket egyébként Dave Thomas színész neve fémjelzi, akit az SCTV című kanadai sorozatban, illetve a Bob and Doug Mackenzie páros tagjaként ismertek a nézők, nálunk ezek közül sajnos egyik sem került képernyőre. Thomas most egészen új műfajban próbálja ki magát, de állítása szerint az animációs celeb-paródiák készítése testhezálló feladat.

"A mai modern kultúrában a híresség kérdése már önálló foglalkozássá, szakmává vált, így nem csoda, hogy a többiek szeretnek ebből viccet csinálni. Sőt, igenis érdemes mulatni ezen" - nyilatkozta a Popzilla ötletgazdája. "Ráadásul olyan modern, információban gazdag világban élünk, ahol már szinte minden bekerülhet a tévébe, olyan dolgok is, amelyek a hatvanas években soha mehettek volna adásba” – tette hozzá.

A Popzilla tehát egy újabb görbe tükör - a South Park és a Family Guy című népszerű televíziós sorozatok mellett - a jelenkor mondvacsinált hírességeinek, az pedig már egyéni ízlés kérdése, hogy mindeközben az alkotók vajon valóban vicces alkotásokat tettek-e le az asztalra. Erről mindenki maga döntsön, ezt megkönnyítendő most mi is bemutatunk pár részletet az MTV új sorozatából.

Elsőként Britney Spears kellemetlen kalandját láthatjuk öltözőjében egy rakoncátlan disznóval, és a türelmetlen menedzserrel, miközben a tömeg a színpadra várja a szebb napokat is megélt énekesnőt.

 
Ha már Britney Spears indította a sort, akkor nem feledkezhetünk meg az ingyenélő exférjől, Kevin Federline-ról sem, aki a válás után csinos összeget szakított a nem is annyira közös vagyonból, és azóta ebből sikerült némiképp elkényelmesednie a volt táncosnak. Hogy mennyire is, az a következő videóból derül ki.


Természetesen az amerikai elnök sem maradhatott ki a szórásból, az Obama család az egyik legfelkapottabb téma a tengeren túlon, így most egy nem túl jól sikerült házi szexvideónak lehetünk tanúi a Fehér ház hálójában...


Hollywood sikerfilmjei sem kerülhetik el a kínos pillanatokat, az Alkonyat című kasszasiker "soha nem látott" jeleneteit mutatja meg nekünk a Popzilla stábja, ahol az ember-vámpír szerelem korántsem olyan romantikus, mint azt eddig a vásznon láthattuk.


Végezetül következzék Heidi Klum, és az ő titkos története a terhesség alatti evésről, ahol Sealnek egy elég hálátlan szerep adatik a folyamatban, amelynek megtekintését csak és kizárólag erős idegzetű, felnőtt olvasóknak ajánljuk.

NB 
Nem halott a dízel: erősebb és tisztább motorok a BMW-től

Nem halott a dízel: erősebb és tisztább motorok a BMW-től

Könnyen indulhat újabb kormánypárti gyűlöletkampány a transzneműek ellen is

Könnyen indulhat újabb kormánypárti gyűlöletkampány a transzneműek ellen is

Bauer: Emlékperc, amely nem kellene

Bauer: Emlékperc, amely nem kellene