szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Kinek mit jósolnak a csillagok 2009 decemberében?

Kinek mit jósolnak a csillagok 2009 decemberében? Olvassa el havi horoszkópunkat, amiből részletes tanácsokat kaphat az év utolsó napjaihoz!

- a kos jegyűeknek azt érdemes elmondani néhányszor magukban, hogy minden mindennel összefügg. Ha nem érzik jól magukat munkahelyükön, az lehet, hogy nem a benti dolgok miatt van. Részletek itt.

- a bikák számára kedvező lesz a csillagok állása ahhoz, hgy életük nagy döntéseit meghozzák. Ebben segítség lesz nekik az az érzés, hogy biztosan állnak a talajon. További részletekért kattintson ide!

- az ikrek jegyűeknek azt tanácsolja a horoszkóp, ne engedjék, hogy barátaik a fejükre nőjenek. Csapjanak az asztalra és hallassák a hangjukat. Az ikrek havi horoszkópját itt olvashatja.

- a rákok számára elérkezett az idő, hogy kimondjanak mindent, amit régóta szerettek volna, így nagy terhet dobnak majd le a vállukról és sokkal könnyebben fogják venni az élet akadályait ezek nélkül. Olvassa tovább a decemberi horoszkópot itt!

- az oroszlánok gyarapíthatják bölcsességüket, ha türelemmel végihallgatják a róluk szóló kritikát valakitől, aki mindezt jó szándékból mondja. Részletekért kattintson ide!

- a szűz jegyűekre romantika vár a hónap elején, ami rájuk is fér, mert a sok munkában elfelejtették, milyen érzés egy csokor vörös rózsát kapni. További részletek itt.

- a mérlegek melankolikusnak fogják érezni a hónap első napjait, de kollégáik mosolya túllendíti őket a lassúbb napokon és élvezni fogják a karácsonyi, szilveszteri készülődést. Olvasson még többet a mérlegek havi horoszkópjából itt.

- a skorpióknak a legfontosabb feladatuk horoszkópjuk szerint az lesz, hogy beszéljenek. Dícsérjék meg nénikéjük főztjét, beszéljenek főnökükkel, kedvesükkel. Részletekért kattintson ide.

- a nyilas jegyűek már korábban megfogadták maguknak: egészségesebben fognak élni és kevesebebt fognak költekezni. Ehhez a tervükhöz szállít praktikus tanácsokat nekik ehavi horoszkópjuk, amit itt tudnak elolvasni.

- a bakok remekül fogják érezni magukat a hónap elején, jól fognak kinézni, magabiztosak lesznek és mindenkit levesznek majd a lábukról mosolyukkal. Hogy hogyan? Olvassa el itt.

- a vízöntőknek azt tanácsolják a csillagjósok, hogy ha zavarosnak tűnnek körülöttük a dolgok, álljanak meg egy pillanatra, gondolkodjanak, elemzzék a helyzetet, tervezzenek és minden egykettőre világossá fog válni. Még több tanácsot itt olvashatnak.

- a halaknak sokat segít majd tudtuk nélkül egy barátjuk, aki ráadásul büszke lesz rá, hogy segíthetett nekik. Hogyan lehet mindez? Kattintsanak ide és olvassák el!


Ha önnek beválnak általában a horoszkópok jóslatai, kérjük, ossza meg velünk kommentben! Ha nem, velünk azt is megoszthatja. Nekünk sem nagyon szoktak.

A függetlenséget támogató pártok kerültek többségbe a skót parlamenti választáson

A függetlenséget támogató pártok kerültek többségbe a skót parlamenti választáson

Dobrev Klára: Magyarországon ma egy macsó, hímsoviniszta vezetés uralkodik

Dobrev Klára: Magyarországon ma egy macsó, hímsoviniszta vezetés uralkodik

Sérült bálnaborjút mentettek a Temzén

Sérült bálnaborjút mentettek a Temzén