szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Halak 1.

Halak

1.:Ügyesen bánik a szavakkal, és ez párkapcsolatában is kedvező, érzelmeit most sokkal inkább képes szavakba önteni, mint máskor.
2.:Tanulni kellene. Egy pár hónapos tanfolyam is elegendő lehet ahhoz, hogy fizetéskor több kerüljön a számlájára.
3.:Felbukkanhatnak régen nem látott barátok, élménybeszámolók sora vár önre, azt sem tudja, a számtalan meghívásból melyiket fogadja el.
4.:Kedvező az este a családi összejövetelekhez. Talán akad mostanában olyan esemény, melynek örömére össze lehet toborozni a rokonságot.
5.:Gondjai ellenére az elméje nem hagyja cserben, ötleteivel sikeres üzleteket bonyolíthat.
6.:A családi összefogás és ötleteik csodákra képesek. Így ez a nap anyagilag is a sikernapok listájára kerülhet.
7.:Furcsa módon munka közben jön meg a kedve – egy új feladat esetében ma ez így működik. Egész szépen halad vele!
8.:Párja rendkívüli programmal lepheti meg, ráadásul a kisujját sem kell mozdítani az ügy érdekében. Értékelje társa erőfeszítéseit! 
9.:Szellemileg kitűnő formában van. Egy tanfolyamon vagy tanulmányai közben remek barátokra talál, új barátságok vannak születőben.
10.:Könnyen úrrá tud lenni gondon-bajon, és baráti körét tovább szélesítheti, mert szinte ragadnak önre az emberek.
11.:Ma pihenőnap van, ne foglalkozzon annyit a munkahelyi gondokkal és az elintéznivalókkal. Törődjön inkább a családdal, szeretteivel!
12.:Pénzügyekben fölösleges bosszankodnia, türelmetlenkednie. Ha most kapkod, óvatlanságával elkerüli a közelgő jót.
13.:A közlekedésben legyen óvatos! Túl messze járnak a gondolatai ahhoz, hogy mindenre kiterjedjen a figyelme. Vigyázzon, ráfázhat!
14.:Munkahelyén sajnos intrikára, áskálódásra, irigységre is fel kell készülnie. Ne csüggedjen, a holnap már jobb lesz!
15.:Ne siessen el semmit, ne kapkodjon! Ha ingatlanügyben megállapodást akar kötni, aludjon rá még egyet-kettőt!
16.:Kevesebb a szórakozás, mégis jól alakul az este partnerével. Egymás társasága a legboldogítóbb, többet ér bármilyen szuper programnál.
17.:A családi fészek kialakításánál, vagy a lakás átépítésénél társa pénzének is jelentős szerep jut. Adja meg párjának a beleszólás jogát is!
18.:Ha eleve úgy fog a dolgokhoz, hogy nem hisz a sikerben, akkor valóban nehezen jut egyről a kettőre. Legyen végre több önbizalma!
19.:Külföldi üzletfelekkel tervezett tárgyalásokra kedvezőbbek a délelőtti órák, délután viszont a szerelem tartogat igen boldog perceket.
20.:Történhet valami, amitől megsokszorozódik az ereje, és a „csakazértis” hajtja. A családdal kiéleződhetnek az ellentétek.
21.:Szárnyakat kaphat néhány kedves szótól. Pedig igazából nem is szerelmi vallomás volt ez, csak egy kedves bók.
22.:Ne várjon fontos eseményeket a naptól, ettől függetlenül még elégedett lehet. A pihenésnek aktív és passzív formája egyaránt lelkesíti. 
23.:Felkeltheti riválisai érdeklődését, akik azon igyekeznek, hogy lefölözzék sikereinek hasznát. Ezt ne hagyja!
24.:Tegyen lakatot a szájára, és feltétlenül kerülje el a párjával adódó szópárbajt, mert nyertesen is vesztes lehet ebben a szituációban.
25.:Mesés programmal kápráztatja el társa ma este, Bálint-napi ajándékként. Ennyi figyelmesség láttán ön jogosan olvadozik a boldogságtól. 
26.:Pénzügyekben fontos az óvatosság. Bár ez a nap anyagi sikert ígér, megnőhetnek a családdal, szórakozással kapcsolatos kiadásai.
27.:Vigyázzon arra, kinek mit mond, mert sajnos nemcsak barátok veszik körül. Különösebb aggodalomra azonban nincsen oka.
28.:Kedvező a nap arra, hogy lakását szépítse, felújítsa, esetleg vásároljon valamit, amivel kényelmessé teheti otthonát.

Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért

Legyőzi az Apple az AMD-t és az Nvidiát?

Legyőzi az Apple az AMD-t és az Nvidiát?