szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy fokkal könnyebben érvényesülhetnek a divat világában azok, akiknek neve úgy kezdődik: Jagger, Richards, Kravitz. A sztárcsemeték felcseperedve kedvükre válogathatnak a neves divatházak, ruhamárkák és dizájnerek felkéréseiből, de nyugodt szívvel saját kollekcióval is előrukkolhatnak.

Madonna 15 éves lánya, Lourdes egyre kupálódik, és bár egyelőre modellként még nem dolgozik, nem vesztegeti idejét: Material Girl címkével ellátott ruhatárát egy másik sztárcsemete, Kelly Osbourne segítségével hirdeti. Utóbbinak hiába nincsenek modellméretei, tökéletesen megtestesíti a mai tinédzsereket, arról nem is beszélve, hogy Ozzy Osbourne lányaként bármit el lehet adni.

Kelly Osbourne a Material Girl modellje
©

Az önálló kollekciót futtató kamaszt a példaképének, anyjának egyik nyolcvanas évekbeli dala inspirálja, és a Material Girl a tinédzserlánykák hétköznapi mintaképe kíván lenni. A ruhák és kiegészítők népszerűsítéséhez Lourdes, azaz Lola blogja is hozzájárul, melyen napi stílustanácsokkal szolgál a fiataloknak.

Lourdes saját márkájában
©

Mick Jagger és Jerry Hall csemetéi sem panaszkodhatnak, kapnak utánuk a divattervezők. Georgia May Jagger 2009-ben 17 évesen már a Hudson farmermárka arca volt, a kampányhoz nem öltöztették túl, a nadrágon kívül semmi nem volt rajta. Azóta a Versace és a Chanel is felkérte, hiszen a divatházaknak is garancia a Jagger név.

Georgia May Jagger nem szégyenlős
©

A legkisebb Jagger-gyerek testvére, Elizabeth, azaz Lizzy Jagger az olasz Mango márka nagykövete volt, majd 2011 júniusában az amerikai Playboy kérte fel címlapfotóihoz.

A másik Rolling Stone, Keith Richards két lánya, Alexandra és Theodora a French Connection ruháit népszerűsíti.

©

A legendás Duran Duran énekesének leánygyermekét, Amber Le Bont is foglalkoztatják a divatvilágban, sőt, 1991-ben, alig húsz hónaposan már a Chanelben totyogott a kifutón édesanyja, Yasmin Le Bon mellett. Mára felcseperedett, és a 22 éves Le Bon válogathat az ajánlatok között.

Amber Le Bon Chanel rugdalózóban
©

Lenny Kravitz és Lisa Bonet lánya, Zoe Kravitz ugyancsak kilépett szülei árnyékából, és saját karrierjét építgeti. A rockénekes és színésznő sarja nem csupán Vera és Alexander Wang üdvöskéje lett, mellette filmekben és videoklipekben szerepel, Jay-Z-vel és will.i.am-mel is dolgozott együtt egy-egy dal erejéig.

©

Bob Geldof gyermeke, Peaches Geldof 2009-ben hatszámjegyű összegért - persze dollárban - lett Miss Ultimo, a skót fehérneműmárka modellje. A szexi fotók láttán az apa nem lelkendezett, feltehetőleg jobban örül, ha lánya újságíróként érvényesül. A 23 éves nő előtte az Elle Girlnek írt, most pedig saját televíziós show-jának producere az MTV2-n.

Peaches Geldof az Ultimónak modellkedett
©
hvg.hu Kult

Copfos lánykákból szexi sztárok - videók

A világszerte ismert énekesnők is voltak gyerekek, még ha nem is olyanok, mint a többiek. Megnézzük, hogyan szóltak és festettek zsenge nimfakorukban. Britney, Christina, Beyoncé a sztárság előtt és után.

Szolid dubaji tuningot kapott a 10. szülinapját ünneplő Lamborghini Aventador

Szolid dubaji tuningot kapott a 10. szülinapját ünneplő Lamborghini Aventador

Hófúvás és ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést

Hófúvás és ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést

Leáll a termelés tíz napra a kecskeméti Mercedes-gyárban

Leáll a termelés tíz napra a kecskeméti Mercedes-gyárban