szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau Magyarország étteremkalauz célja az
-hogy a magyar gasztronómiában megindult változások lendülete megmaradjon, és a hiteles teljesítményű éttermek hosszú távon sikeresek lehessenek
-hogy regionális mezőgazdasági termékek és kézműves élelmiszerek rövid utat találjanak a jó és kiemelkedő minőség és az elismertség felé
-hogy Magyarországon általánosságban emelkedjen a vendéglátás színvonala.

E célok érdekében a Gault&Millau Magyarország a vendégek és az éttermek tárgyszerű tájékoztatását tekinti elsőrendű feladatának, a nemzetközi összehasonlítást is lehetővé téve.
A kalauz szakmai irányítója és főszerkesztője Molnár B. Tamás lesz. - írja a bűvös szakács

Természetesen mi is nagy várakozással állunk előtte.

M1-es autópálya: már 15 kilométeres a torlódás Tatánál

M1-es autópálya: már 15 kilométeres a torlódás Tatánál

„A templom az emberben belül van, ahhoz nem is kell egy épület tulajdonképpen”

„A templom az emberben belül van, ahhoz nem is kell egy épület tulajdonképpen”

Nagy Márton nyomában – a Duma Aktuál útmutatója a sajtó számára, hogyan kell értelmezni a gazdasági adatokat

Nagy Márton nyomában – a Duma Aktuál útmutatója a sajtó számára, hogyan kell értelmezni a gazdasági adatokat

Meghalt a világ legidősebb embere, 116 éves volt

Meghalt a világ legidősebb embere, 116 éves volt