szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau Magyarország étteremkalauz célja az
-hogy a magyar gasztronómiában megindult változások lendülete megmaradjon, és a hiteles teljesítményű éttermek hosszú távon sikeresek lehessenek
-hogy regionális mezőgazdasági termékek és kézműves élelmiszerek rövid utat találjanak a jó és kiemelkedő minőség és az elismertség felé
-hogy Magyarországon általánosságban emelkedjen a vendéglátás színvonala.

E célok érdekében a Gault&Millau Magyarország a vendégek és az éttermek tárgyszerű tájékoztatását tekinti elsőrendű feladatának, a nemzetközi összehasonlítást is lehetővé téve.
A kalauz szakmai irányítója és főszerkesztője Molnár B. Tamás lesz. - írja a bűvös szakács

Természetesen mi is nagy várakozással állunk előtte.

Már nem ígéri a Google, hogy nem fogja fegyvernek használni a mesterséges intelligenciát

Már nem ígéri a Google, hogy nem fogja fegyvernek használni a mesterséges intelligenciát

Diszkrét terror: ez az app a zenét is megállítja, valahányszor szünetet tart futás vagy sétálás közben

Diszkrét terror: ez az app a zenét is megállítja, valahányszor szünetet tart futás vagy sétálás közben

Orbán Viktornak igaza lett, mégsem halt bele az európai demokrácia

Orbán Viktornak igaza lett, mégsem halt bele az európai demokrácia

Az Európai Bizottság vámot akar kivetni a Temu és a Shein csomagjaira

Az Európai Bizottság vámot akar kivetni a Temu és a Shein csomagjaira