szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

A Gault&Millau Magyarország étteremkalauz célja az
-hogy a magyar gasztronómiában megindult változások lendülete megmaradjon, és a hiteles teljesítményű éttermek hosszú távon sikeresek lehessenek
-hogy regionális mezőgazdasági termékek és kézműves élelmiszerek rövid utat találjanak a jó és kiemelkedő minőség és az elismertség felé
-hogy Magyarországon általánosságban emelkedjen a vendéglátás színvonala.

E célok érdekében a Gault&Millau Magyarország a vendégek és az éttermek tárgyszerű tájékoztatását tekinti elsőrendű feladatának, a nemzetközi összehasonlítást is lehetővé téve.
A kalauz szakmai irányítója és főszerkesztője Molnár B. Tamás lesz. - írja a bűvös szakács

Természetesen mi is nagy várakozással állunk előtte.

Első helyen nyitott Herendi Gábor állami támogatás nélkül készült vígjátéka – Hugh Grantet és a Gladiátort is lenyomta

Első helyen nyitott Herendi Gábor állami támogatás nélkül készült vígjátéka – Hugh Grantet és a Gladiátort is lenyomta

Rohamrendőrök tettek rendet egy francia bajnokin, amely kétszer is megszakadt a szurkolók rendbontásai miatt – videó

Rohamrendőrök tettek rendet egy francia bajnokin, amely kétszer is megszakadt a szurkolók rendbontásai miatt – videó

Ha vezetőket vezetsz, nincs idő a mikromenedzsmentre

Ha vezetőket vezetsz, nincs idő a mikromenedzsmentre

Átlátszó: Másfél év alatt kétmilliárd forinttal ugrott meg az MTK Sportpark építési költsége

Átlátszó: Másfél év alatt kétmilliárd forinttal ugrott meg az MTK Sportpark építési költsége