szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 30 éves Vajna Tímea öt év múlva gyermeket szülne a 69 éves Andy Vajnának. A világhírű producer feleségét egy cseppet sem zavarja, hogy férje hamarosan betölti a hetvenedik életévét, és először csak egyfajta mentorként tekintett Vajnára.

"Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék adni magamnak még négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk. Egyébként két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt. Andynek is hagyni akarok időt, hogy ismerjen meg jobban. A fia elvesztése után így lesz egy kis idő, ugyanis még mindig úgy beszél róla, mintha élne. Nagyon hiányzik neki. Ilyenkor jókedvre derítem, viszem magammal. Szerintem azért talál ki nagyon sok programot, hogy ne üljön otthon, és ne jöjjenek a gondolatok" – mondta a világhírű producer felesége, Vajna Tímea a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorának hétfő délután képernyőre kerülő adásában a Blikk szerint.

©

Tímea egykori szerelméről, Damu Rolandról is beszélt, aki jelenleg börtönbüntetését tölti a lány bántalmazása miatt. "A történtek a lelkemben mindig ott élnek. Nem szégyellem bevallani, hogy voltam két pszichológusnál is, folyamatosan jártam hozzájuk, hogy át tudjak ezen lendülni. Nagyon sokszor az álmomban visszatért, és úgy ébredtem, hogy remegtem és izzadtam. Előfordult, hogy azt álmodtam, hogy az a másik személy rovar formájában jelenik meg, máskor meg azt, hogy hallom a hangját, félek és menekülök. Abból a korszakból minden megmaradt, különösen az, amikor nagyon fájt a verések után. Az emberi szervezet regenerálódik, de a lélek nem" – mesélte Tímea.

Tímea és Damu Roland a bíróságon
©

Vajna felesége először nem is gondolta volna, hogy a filmpápával több lesz közöttük, mint barátság. "Igazából eleinte tiszteletet éreztem iránta. Olyan volt, mint egy mentor. Férfiként pedig azért néztem fel rá, mert annyira barátságos volt, és hatott a lelkemre, nagyon szépeket mondott. Ő volt az egyetlen, aki nőnapon hatalmas rózsacsokorral állított haza. Akkor például egyszer csak gondolt egyet, és elvitt Rómába vacsorázni. Ő hódított meg engem, először elzárkóztam tőle, eszembe se jutott, hogy barátságnál több lehet köztünk" – mesélte az újdonsült feleség, aki tisztában van az idő múlásával, és jól tudja, hogy Andyvel kevesebb idejük van, mintha egy korban hozzá közelebb álló férfival kezdett volna.

Hív Kína, vár Oroszország – társakat keresnek a Hold-bázisra

Hív Kína, vár Oroszország – társakat keresnek a Hold-bázisra

Bemutatták a videót arról, ahogyan az olasz kabinos felvonó kábele elszakad

Bemutatták a videót arról, ahogyan az olasz kabinos felvonó kábele elszakad

Éhínség fenyegetheti Észak-Koreát, már Kim Dzsong Un is elismerte, hogy gond van

Éhínség fenyegetheti Észak-Koreát, már Kim Dzsong Un is elismerte, hogy gond van