Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Például a Louis Vuitton ismét elsőként, még az októberi vénasszony-nyárban mutatta be karácsonyi újdonságait, miközben sok egyéb sztori mellett aztt is elárulták, hogy hamarosan - retikülfüggő hölgyek, figyelem - talán Magyarországon is lehet táskáikat monogramoztatni.
Ezen kívül egyéves születésnapját ülte a Villa Bagatelle, ahol a Rózsadomb kedvenc séfje, Segál Viktor szolgált fel pohárban kanállal ehető szuperszendvicset, és szintén ő az, akinek elkészült legújabb szakácskönyvével, az Ízek és formák cíművel. Ez azonban nem minden, hiszen mindezt részletekbe menően fejti ki a budapesti felső tízezerre specializálódott Burzsuj Blog ebben a bejegyzésben.