Vérző fejű embert láttak az Újpest-Fradi előtt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újpest-Ferencváros mérkőzés lesz péntek este a Szusza Ferenc Stadionban, a szurkolók felfokozottsága pedig máris követelt egy áldozatot. A Nemzeti Sport tudósítója egy vérző fejű férfit látott az Újpest-Városkapu megállónál.

Délután fél öt körül megérkezett a ferencvárosi szurkolókat szállító első metrószerelvény az Újpest-Városkapu megállóba. Az érkező drukkerek – mintegy 200-250 ember – óriási zöld füstbe burkolózva érték el a felszínt, majd azonnal megrohamozták a Csányi László utcát, ahol már várták őket az újpestiek – számolt be a Nemzeti Sport Online.

A lap szerint a nagyobb csetepatét sikerült elkerülni, de helyszínen tartózkodó kollégájuk ennek ellenére is látott egy vérző fejű idős embert, aki vélhetően rosszkor volt rossz helyen. A készenlétiek időben kapcsoltak, két vendégszurkolót pedig ki is emeltek társaik közül.

Péntek este Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban rendezik az Újpest FC-Ferencváros mérkőzést, a rendőrség emiatt éjfélig lezárta a a Megyeri utat a Váci út és a Fóti út, valamint az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Baross utca között. A lezárások miatt módosul a 96-os, a 122-es, a 147-es és a 196-os busz közlekedése is.