szerző:
hvg.hu

Volt egy kis balhé az egyik megye hármas meccsen.

A Kisalföld ír arról, hogy vasárnap félbeszakadt egy megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés Sokorópátkán, miután a vendégcsapat játékosai körbevették a piros lapokat osztogató bírót, 20-30 vendégszurkoló pedig a pályára rohant.

A lap azt írja, a mérkőzés jegyzőkönye szerint a játékvezetőt meg is rúgták, az azonban nem világos, ki vagy kik bántalmazták a bírót. Az biztos, hogy komolyabban nem sérült meg.

"Valóban kialakult egy kis tumultus a mérkőzés utolsó perceiben, de senki nem verte meg a játékvezetőt. Egy hazai támadásnál történt szabálytalanság, ami szerintem sárga lapot ért. A játékvezető azonban meglepetésre pirosat adott a játékosunknak, ami után páran reklamálni kezdtek. Emiatt további három labdarúgónkat állított ki a bíró, aki szerintem teljesen összezavarodott. Öt játékosnak is felmutatta a piros lapot, amiket aztán részben visszavont" – mondta a lapnak Gyöngyösi Olivér, a vendég veszprémvarsányiak szakosztályvezetője.

A hazaiak részéről Bonnyai Péter klubelnök úgy nyilatkozott, semmi bajunk a veszprémvarsányiakkal, de most talán nem bírták elviselni, hogy kikaphatnak.

"Úgy vélem, teljesen jogos volt a piros lap, amit kettő-egyes vezetésünknél az ellenfél egyik szabálytalankodó játékosa kapott. A vendégcsapat labdarúgói ezután vették körbe a bírót, majd rohantak be a játéktérre a vendégszurkolók. A rendezőink is azonnal beszaladtak, öten próbálták meg a nagyjából húsz-harminc drukkert megfékezni. Ők kísérték be végül a játékvezetőt az öltözőbe, akit állítólag valaki megrúgott, de én nem láttam, hogy lenne valami komolyabb baja" – tette hozzá.

Nem a finomkodás napjai ezek: Fiola Attila, a magyar válogatott védője gerincen rúgta ellenfelét, ezért a megmozdulásért viszont nem járt piros.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI / hvg.hu Sport

Csányi fellebbezett, megbüntették a Vidit

Még szeptemberben balhé volt a Vidi felcsúti meccse után, de az akkori vizsgálat után egyik csapat sem kapott büntetést. Aztán a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke megfellebbezte a döntést.

Április óta nem mentek annyian az utcára, mint most

Április óta nem mentek annyian az utcára, mint most

Egyelőre főnök nélkül marad a Nissan

Egyelőre főnök nélkül marad a Nissan

Ki lesz a menesztett Prőhle utódja? Már lehet pályázni a PIM élére

Ki lesz a menesztett Prőhle utódja? Már lehet pályázni a PIM élére

Nagy siker a két Vajda kiállítás

Nagy siker a két Vajda kiállítás

A pénz sosem lehet kizárólagos motiváció

A pénz sosem lehet kizárólagos motiváció

A szerényebben kereső munkavállalók kezet csókolhatnak a Párizst felforgató sárgamellényeseknek

A szerényebben kereső munkavállalók kezet csókolhatnak a Párizst felforgató sárgamellényeseknek