szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Cusinato és Földházi után Bujdosó Zsombor is elköszönt az amerikai edzőtől.

Nem készül tovább Shane Tusuppal Bujdosó Zsombor, a 15 éves úszó felkészülését korábbi edzője, Lőrinczi György irányítja majd a jövőben, írta közleményében az SzPress.

Bujdosó tavaly augusztusban búcsúzott el Lőrinczitől, hogy Hosszú Katinka volt férjével és edzőjével folytassa tovább a felkészülést, az úszó az amerikai edző kedvéért még Debrecenből is elköltözött, hogy Budapesten készülhessen.

A hat hónap után azonban szülei kivették a Tusup-iskolából, és arra kérték volt trénerét, hogy vegye vissza egykori tanítványát.

„Úgy értesültem, hogy kulturált és higgadt beszélgetés zajlott le az amerikai és a szülők között, nem kaptak össze, és ez így van rendjén. Természetesen Zsomborral is azonnal beszéltem, szerintem örül, hogy így alakultak a dolgok, és február 28-án velem, a magyar klubtársaival együtt utazhat el a törökországi edzőtáborba” – nyilatkozta Lőrinczi György.

Bujdosó már nem az első úszó, aki otthagyja Tusupot, korábban Illaria Cusinato és Földházi Dávid is búcsút intett az amerikai trénernek, amióta az újra Magyarországon dolgozik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
drMáriás megörökítette, ahogy Vidnyánszky kiáll az SZFE mellett

drMáriás megörökítette, ahogy Vidnyánszky kiáll az SZFE mellett

"Tragédia, hogy felmentést érzünk, ha a járvány áldozata 70 felett járt"

"Tragédia, hogy felmentést érzünk, ha a járvány áldozata 70 felett járt"

Focirajongók, boruljunk le: Pelé 80 éves!

Focirajongók, boruljunk le: Pelé 80 éves!