szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Várhidi Péter legutóbb Ózdon kapott kispadot, most Kaposvárra megy.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Várhidi Péter veszi át hét forduló után a másodosztályban vitézkedő kaposvári focicsapat irányítását. Várhidi egy plusz egy éves szerződést kötött, a három évig dolgozó Waltner Róbertet váltja a tavaly egy szezon erejéig még az NB I-be is visszakerült Rákóczi kispadján.

“Szívesen jöttem ide. A vezetőket évek óta ismerem, úgyhogy szeretettel várom ezt a feladatot, munkát. Tudom a nehézségeket, tudom jelen pillanatban hogy a csapat nem úgy szerepelt az elmúlt időszakban, ahogy mindenki elvárta. Megpróbálok ezen természetesen javítani. Nagyon korrekt megállapodást kötöttünk. Innentől kezdve minden a pályán fog eldőlni. Azért fogunk dolgozni a pályán hétről hétre, napról napra, hogy minél előbb kiegyenesedjen a csapat és a legjobb szereplését tegye le az asztalra”

- nyilatkozta Várhidi, aki Disztl Lászlót és Szűcs Lajost továbbra is megtartja Kaposváron segítőként.

“Egyetlen dolgot utálok az edzőségben, hogyha taktikai oldalról veszítünk. Abból sosem engedek, arra megpróbálok mindig reagálni. A szerencse mellénk állhat, ellenünk fordulhat, kifelé vagy befelé pattanhat a labda, ez az edzőkérdésekben mindig benne van. Az edzői sorsok is ilyenek. Egy a lényeg: a csapat lépjen előre, fejlődjön, a játékosok egyéni képessége is fejlődjön” - vázolta fel a nem túl konkrét célokat Várhidi.

A korábbi magyar szövetségi kapitány legutóbb az Ózd vezetőedzője volt, azt megelőzően Mosonmagyaróváron, Tatabányán, Szigetszentmiklóson, Pécsen, Székesfehérváron és Újpesten volt szakvezető. A magyar válogatottat 2006 és 2008 között irányította, többek közt azzal letéve névjegyét, hogy 3-0-ra kaptunk ki Moldáviától.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Operatív törzs: A 89 év felettieket a háziorvosok oltják majd, késik a Pfizer szállítmánya

Operatív törzs: A 89 év felettieket a háziorvosok oltják majd, késik a Pfizer szállítmánya

Az ezredfordulós generációból sokan a koronavírus miatt lesznek autóvásárlók

Az ezredfordulós generációból sokan a koronavírus miatt lesznek autóvásárlók

Ingyen marihuánát adnának a koronavírus elleni oltásért Washingtonban

Ingyen marihuánát adnának a koronavírus elleni oltásért Washingtonban