szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Korábban is ajánlottunk már olyan alkalmazást, amellyel három dimenziós képeket lehet készíteni, de a Seene az első, amely közösségi funkciókkal is rendelkezik, így megszületett a 3D-s Instagram.

Ahogy korábban is írtuk, a szintén iPhone-ra tervezett Jittergram egy jópofa alkalmazás, de az App Store-ból ingyen letölthető Seene már profibbnak tűnik, ráadásul közösségi funkciókkal is rendelkezik. Sőt, külsőségekben is olyan, mint a kategória koronázatlan királya, az Instagram, hiszen itt is lehet lájkolni (csillagozni) a képeket és Twitteren vagy Facebookon megosztani azokat, mobilon és számítógépen megtekinteni őket, sőt, a 3D-s képeket be lehet ágyazni a Tumblr-en.

A fenti videón is látható, hogy a 3D fotók elkészítése igen egyszerű és gyors. A megörökíteni kívánt személy vagy tárgy előtt pár másodpercig, négy irányban körbe kell forgatni a telefont, és már kész is a kép, amit megoszthatunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak a tisztán elektromos autók parkolhatnának ingyen a fővárosban

Csak a tisztán elektromos autók parkolhatnának ingyen a fővárosban

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

Magyarország is az emberkereskedők egyik célpontja

Magyarország is az emberkereskedők egyik célpontja