szerző:
hvg.hu

Egy ideje már hallani arról, hogy a HTC visszahozná az „eye” márkanevet. A most kikerült meghívó éppen ezt támasztja alá.

Holnapra szól a HTC meghívója, amelyik a cég hivatalos Weibo-fiókjából landolt. A dátumon kívül nem árul el sokat, illetve a szövegben szerepel az „eye” szócska, ami alátámasztja azt a bennfentes értesülést, hogy a korábban HTC Harmony néven emlegetett telefon jelenik meg HTC U11 EYEs elnevezéssel.

©

A középkategóriás telefon kétféle változatban érkezik, az egyikbe Snapdragon 652, a másikba Snapdragon 660 chipkészlet kerül. 4 GB/64 GB, illetve 6 BG/128 GB a RAM/tárhelyváltozat. A telefonnak 5,99”-es, 18:9 képarányú, 2160 x 1080 pixeles kijelzője lesz. 5 és 12 Mp-es kamera lesz az elő-, illetve hátlapján, a hátoldalra kerül egyébként az ujjlenyomat-olvasó is. 3930 mAh-s lesz a nem eltávolítható akkumulátora. Az Android 8.0 Oreót futtatja.

Először a kínai, a tajvani és a hongkongi piacokon jelenik meg. A kisebb teljesítményű modell ára 400 dollárnak (102 ezer forintnak), míg az erősebb társ ára 540 dollárnak (138 ezer forintnak) felel majd meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ilyen közel még nem volt a lynchi rémálom: érteni nem fogja, csak érezni

Ilyen közel még nem volt a lynchi rémálom: érteni nem fogja, csak érezni

A meleg miatt drágul az áram

A meleg miatt drágul az áram

Itt meghallgatható az opera, amiért Orbán Milánóig utazott

Itt meghallgatható az opera, amiért Orbán Milánóig utazott

Hídfoglaló magyarok Londonban

Hídfoglaló magyarok Londonban

Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Bábjáték Ukrajnában: régi idők politikája

Bábjáték Ukrajnában: régi idők politikája