szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokan attól tartanak, hogy törékeny lehet a Samsung összehajtható telefonjának kijelzője. Lehet ebben valami, ugyanis jutányos áru kijelzőcsere-programot hirdetett a gyártó, igaz, csak azok számára, akik az elsők között veszik meg az összehajtható eszközt.

Még csak néhány helyen érhető el a Samsung talán leghányatottabb sorsú telefonja, az összehajtható Galaxy Fold, de egyre nagyobb a nyomás a gyártón a sikeres indulás ügyében. Egy videóban már figyelmeztette a felhasználókat, hogy kesztyűs kézzel bánjanak az eszközzel, azonban akkor is kitart mellettük, ha ennek ellenére megsérülne a készülék kijelzője: igen kedvező árú, garanciaidőn túli képernyőcsere programot indított. Igaz, a program csak azokra vonatkozik, akik az elsők között, még december 31. előtt megvásárolják a Galaxy Foldot.

A képernyőcsere mindössze 149 dollárba (45 ezer forintba) kerül, ami így nem hangzik túl kevésnek, azonban gondoljunk csak bele, valójában mennyibe kerülne egy 2000 dolláros eszköz kijelzőjének kicserélése. Az ügyfelek egyébként még 24 órás telefonos ügyfélszolgálatot is elérhetnek.

Akik viszont jövőre vásárolják meg a Galaxy Foldot, azok tényleg a fent említett videónak megfelelően bánjanak vele, ugyanis velük már nem lesz ennyire nagylelkű a Samsung, ha lejárt a garanciaidő.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

Peták István kutatóorvos: A rák ellen személyre szabott vakcinák jöhetnek

Peták István kutatóorvos: A rák ellen személyre szabott vakcinák jöhetnek

A műtőből jelentkezett be Zoomon egy tárgyalásra egy orvos Kaliforniában

A műtőből jelentkezett be Zoomon egy tárgyalásra egy orvos Kaliforniában