szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most már nemcsak szobájukban ülve, hanem bárhonnan, telefonjukról vagy számítógépükről is kihasználhatják tévés előfizetésüket a UPC Direct ügyfelei.

A kábeles UPC-ügyfelek már régóta nézhetik előfizetett csatornáikat mobilon és számítógépen is. A 2015 márciusa óta elérhető Horizon Go után most megérkezett a UPC Direct Now, amellyel a "vezetékes UPC-hez" mára csak nevében hasonló műholdas szolgáltató ügyfeleinek is hasonlóban lehet része.

Az androidos telefonokra, iPhone-okra alkalmazásként letölthető, valamint böngészőből is megnyitható szolgáltatással minden UPC Direct-ügyfél az előfizetéséhez tartozó tévécsatornák adását követheti telefonján, táblagépén, számítógépén, illetve Samsung és Panasonic márkájú okostévén. Egy előfizetéshez egyszerre 5 eszköz regisztrálható.

©

Fontos észben tartani, hogy a mobilinterneten át történő használat jelentős adatforgalommal jár. A vállalat tájékoztatása szerint

  • alacsony minőség esetén: kb. 500 MB,
  • átlagos minőségben kb. 700 MB,
  • legjobb minőségben pedig nagyjából 2 GB forgalmat generál a szolgáltatás.

A műholdas szolgáltató tájékoztatása szerint az előfizetők nem csak élőben követhetik a műsort, a Visszajátszás funkcióval 7 napig bármikor visszanézhetik a tévéprogramokat.

Az ügyfelek a My UPC Direct felhasználónevükkel és jelszavukkal léphetnek be a szolgáltatásba. A vállalat közölte, új ügyfeleik is automatikusan megkapják előfizetésük mellé a UPC Direct Now szolgáltatást.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló újdonságokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fenyegető levelet kapott több ukrajnai magyar képviselet, hogy ha Szijjártó odautazik, akkor "cselekedni fognak"

Fenyegető levelet kapott több ukrajnai magyar képviselet, hogy ha Szijjártó odautazik, akkor "cselekedni fognak"

Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler

Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler

Varga Judit azt ígéri, visszafizeti a csokot, ha nem költöznek falura

Varga Judit azt ígéri, visszafizeti a csokot, ha nem költöznek falura