szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ingyenes időszak után, 2021. január 1-jétől két díjcsomagot és azokhoz egy kiegészítő opciót kínál mobilos ügyfeleinek a Digi.

Bő egy évvel ezelőtt, 2019 májusában indult el Magyarországon a negyedik mobilszolgáltató. A DIGIMobil lefedettsége kezdetben meglehetősen szerény volt, ezért a cég jelentős kedvezményekkel próbálta elcsábítani a leendő ügyfeleket. A 0 forintos havidíjat és az ingyenes internetet kínáló akció eredetileg 2020 júniusa végéig lett volna érvényben, ám a vállalat meghosszabbította a kedvezményt, így egészen 2020. december 31-ig él – menet közben pedig folyamatosan bővül a lefedettség.

©

Csütörtökön derült ki, hogy nem lesz újabb hosszabbítás, a 2021. január 1-jétől érvényes tarifákról szóló tájékoztatás kikerült a Digi honlapjára. Ezek szerint a szolgáltató két tarifacsomagot kínál majd: a DIGIMobil PLUSZ-t és a DIGIMobil MAX-ot, mindkettőt hűségidő nélkül.

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag alaphavidíja 1000 forint, 15 GB belföldi mobilinternetet és 200 perc belföldi (+EU) lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja egyaránt 4 forint/perc.

DIGIMobil MAX díjcsomag havidíja is ezer forint. Ebben már 30 GB belföldi mobilinternet van, viszont a díj nem foglal magában lebeszélhető perceket. A perdíj itt is 4 forintos.

©

A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé egyaránt igényelhető JUNIOR opció 500 forintos havidíjért még egy SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 forintos percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A külföldi mobilhasználat (roaming) feltételeiről év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ

Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ

Elképzelhetetlenül rövid időtartamot rögzítettek német fizikusok

Elképzelhetetlenül rövid időtartamot rögzítettek német fizikusok

Galacsinná gyűrte a vonat a kocsit, amelyből épp csak ki tudott ugrani a sofőrje – fotók

Galacsinná gyűrte a vonat a kocsit, amelyből épp csak ki tudott ugrani a sofőrje – fotók