szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Programozókra és webfejlesztőkre van szüksége az Egyesült Államok leendő elnökének, amit stábja egy stílusos álláshirdetésben adott Amerika tudtára.

Különleges módon toborzott webfejlesztőket és programozáshoz értőket Joe Biden beiktatásra váró amerikai elnök és stábja: a leendő vezető csapatával saját weboldalának kódjában rejtett el egy szöveget, amit csakis az találhatott meg, aki egyrészt érti a kódot, másrészt egyáltalán eszébe jutott átnézni az új kormányzati oldal forráskódját – írta meg az IFLScience.

A Build Back Better kódjában egy rövid felhívás szerepelt, amely szerint ha valaki megtalálta ezt a szöveget, akkor jelentkezzen az ott lévő elérhetőségen, ugyanis nagy szükség van a hozzá hasonló szakemberekre.

©

A felhívásra a The Jester nevű Twitter-használó bukkant rá elsőként. A fejlesztői körökben egyébként régóta nem szokatlan álláshirdetési formát a laikusok számára a filmbéli titkosügynökök kiválasztásához hasonlította a fejlesztő, amikor valaki újsághirdetésben elrejtett szócikkek, karakterek alapján egy üzenethez jut, amely tartalmazza a kiválasztáshoz vezető út első lépését.

A Biden-adminisztráció felhívása természetesen nem jelent azonnali állásajánlatot, csak izgalmasabbá teszi az interjúra jelentkezés folyamatát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elborította a műanyagszemét a Kékestetőt a hétvégén

Elborította a műanyagszemét a Kékestetőt a hétvégén

Elrendelték M. Richárd letartóztatását

Elrendelték M. Richárd letartóztatását

Révész Sándor: Ha volna önbeteljesítő optimizmus…akkor jó lenne

Révész Sándor: Ha volna önbeteljesítő optimizmus…akkor jó lenne