szerző:
-ha

Önök szerint a Fidesz számolta föl a köztársaságot? Rosszul tudták.

Önök szerint a Fidesz számolta föl a köztársaságot? Rosszul tudták. Amire ugyanis a Nemzeti Együttműködés elöljárói az új Alaptörvényt az Operában ünnepelni, míg mások ellene tüntetni gyülekezetek, addigra már a törvény régen hatályát vesztette. Illetve életbe sem lépett soha, és eltöröltetett ’49/89-es elődje is.

Sajnos az év végi hajrában mi is lemaradtunk róla, hogy a Tiszta Energiával Magyarországért Párt, közkedvelt nevén „TEMPO”, 2011. december 28-án, Kecskeméten fölavatta az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Hivatalát, mely alkalomból fölelevenítettek néhány köztudomású, ám a sajtó által rendre elhallgatott információt is.

Alattvalói és tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, tolmácsoljuk Borbély József üzenetét, aki 2009. június 13. óta jeleníti meg Apostoli Magyar Királyságot, „létrehozva ezzel a kettős hatalmi struktúrát hazánkban”. Ennek előzménye volt, hogy a „Tempo” párt, amelyik a rendszer károsultjainak képviseletét ellátni jött létre, a „hivatali eljárókkal szemben, - nem részletezett - törvénysértő működésüket illetően teljes körűen lefolytatta bizonyítási eljárást”. A különböző peres eljárások során „szinte a teljes magyar közigazgatás alperessé vált ezekben az ügyekben”, így a „saját törvényeik alapján is kizárták magukat az eljárásból”, azt sajnos nem tudtuk meg, hogy melyikből, de azt igen, hogy a „hivatali eljárók mint alperesek képtelenek voltak a védekezésre a bírósági tárgyalások során”.

„Ugyanúgy az összes parlamenti képviselő is megsértette a – kormányzó úr által most nem hivatkozott – törvényt”, és az ismeretlen bűnügyekben nem tettek eleget feljelentési kötelezettségüknek, „így elkövették a hivatali visszaélést és bűnpártolást”. Logikus, hogy innentől nem jogosultak a nemzet képviseletére, Borbély József kormányzó „emiatt rendelettel tiltotta be a Magyarországon bejegyzett valamennyi párt működését”.

További fejlemény volt, hogy 2011. 11. 11-én a „Kárpátia-emléktúra” alkalmával, Budapest és Esztergom között a Budapest hajón „visszahelyezték jogaiba az Apostoli Magyar Királyságot, ezzel a kettős hatalmi berendezkedés és az illegitim harmadik köztársaság megszűnt”. Borbély kormányzó elmondta, hogy „erről a tényről értesítettük 2011 december 23-án Schmitt Pál volt köztársasági elnököt, Orbán Viktor volt miniszterelnököt , Kövér László volt házelnököt, valamint folyamatosan küldjük ki az erről szóló tájékoztatókat a világ összes országának vezetőihez. Ezen kívül tájékoztatjuk a nemzetközi szervezeteket és a teljes magyar közigazgatási rendszert is”. Közölte azt is, hogy mivel az elmúlt évek jogérvényesítési küzdelme során alakult ki a hazai jogállam és jogrend iránt felelősségünk, visszatalálva a Szent Koronához, annak jogrendjéhez, jelenítjük meg az Apostoli Magyar Királyságot, és vesszük át folyamatosan az irányítást”.

Az új rend már eddig is számtalan eredményt képes fölmutatni. Új – tisztán elektronikus – fizetőeszközt bocsátottak ki, a Szent Koronát (Rögzített árfolyamon: 1 Stk = 1$ = 200,- Ft.). Mivel „a fedezettel kibocsátott új, nemzeti valuta a szükségesnél nagyobb mennyiségben áll rendelkezésre közös céljaink megvalósításához”, hamarosan létrejöhet az „új világ fölépítéséhez szükséges több millió új munkahely” is. De az ország újjáépítésének érdekében 2011 április 16-án megalapították a „Szent Korona Nemzeti Fejlesztési Innovációs és Tőketársaságot”, amelyik „húszezer milliárd Szent Korona saját tőkével rendelkezik, és részvényesei mi vagyunk, azaz a magyar állampolgárok”. (Közbevetőleg tiszteletteljes kéréssel fordulnánk a Kormányzó Úrhoz: hogy ne kelljen az átváltással annyit bajlódni, mi kérhetjük egyből dollárban az osztalékot?)

Hogy a „felsorolt intézkedések megtételére” miért „kényszerült” Borbély József, aki „önként vállalva a feladatot – kormányzóként – az Apostoli Magyar Királyság vezetője lett”, arról beszéljen ő maga, hiszen mi nem vagyunk képesek ilyen szépen összefoglalni a lényeget:

Sajnos az új rend vezetőit brutális atrocitások érik, ezért kénytelenek az illegitim harmadik köztársaság szerveihez fordulni. Alighogy átvették az irányítást, és rendeletileg tiltották be a pártokat, illetve 1944. március 19-től érvénytelenné nyilvánították a nemzetközi szerződéseket, mivel azokat arra illetéktelenek írták alá, továbbá figyelmeztették a nemzetközi közvéleményt saját fontosságukra, mert „tudvalevő, hogy minden olyan megmozdulás, mely Magyarországról indul el, végigsöpör Európán, mint 1848, 1956 és 2006 eseményei”, máris feljelentést kellett tenniük a Kecskeméti Rendőrfőkapitányság Közrendvédelmi Osztályánál. Mégpedig az alábbiak miatt:

„A 6000 Kecskemét Petőfi Sándor utca 1./b. szám alatti épület liftjében a 7. emeleti nyomógomb mellől valaki eltávolította a TEMPO párt feliratot (aranyszínű kb. 4x2,5 cm-es kis gravírozott műanyag tábla). Ezt követően a mai napig 20 db kb 4x4 cm-es öntapadós matricát távolított el a rongáló vagy rongálók napi 1-2 alkalommal”.

Reméljük, hogy a hivatalos szervek nem az eset súlyának megfelelően, hanem az Apostoli Királyság vezetőinek kijáró tisztelettel kezelik az ügyet, ugyanis ez a királyosdi semennyivel sem nagyobb hülyeség, semennyivel sem alaptalanabb, mint ha valaki a kormányzásra szóló fölhatalmazását arra használja, hogy kinyilvánítsa – az ezerszer megváltoztatott – „kommunista alkotmány érvénytelenségét”, és hogy közölje: nem ismeri el „történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését”, vagy hogy saját kétséges produktumát „Magyarország első egységes Alaptörvényének” nevezze.

(Amennyiben mégis maradt kétely az Apostoli Királyság legitimitását illetően, úgy Borbély József kormányzó saját szavait tudjuk ismételten idézni: „kiben felmerül a kérdés, hogy miért pont a Tempo és miért Borbély József a kormányzó, az nézze meg a tempohirek.com és a tempo.hu honlapokat”, egyébként meg kövessék a Nyüzsit a fészbukon.)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!