szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Eddig már összesen 1284 koronavírussal kapcsolatos halálesetet regisztráltak az országban.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában Angliában százötvenkilenc, Walesben tizennégy, Skóciában hat, Észak-Írországban pedig egy emberéletet követelt a járvány, így egy nap alatt öszesen 180-nal nőtt az új típusú koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma az Egyesült Királyságban.

Az elhunytak életkora 32-től 98-ig terjed, és négyüket leszámítva mindannyiuknak más egészségügyi problémáik is voltak.

Összesen 1284 koronavírussal kapcsolatos halálesetet regisztráltak eddig az országban.

Korábban bejelentették, hogy a 71 éves Károly herceg, akinek korábban pozitív lett a koronavírustesztje, elhagyhatta a karantént, és jó egészségi állapotban van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!