szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Douglas Marksnak nagyon fontos a koronavírus elleni védekezés, de ő maga azt állítja, valójában valaki követte, őt akarta figyelmeztetni.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Anyára és fiára kezdett lövöldözni egy férfi a 47 éves Douglas Marks egy miami hotel várójában, miután nem bírta elviselni, hogy a két másik vendég nem tartja a közösségi távolságtartást, ami ugyebár a koronavírus elleni védekezés egyik alapja. A Local10.com szerint Marks először csak rájuk szólt, hogy nem tartják a távolságot, majd közölte, hogy hagyják el a várót. Amikor ez nem történt meg, Marks elővett egy fekete pisztolyt, amit többször is elsütött, de eltalálni senkit nem tudott.

Marks végül senkinek nem okozott sérülést a rendőrség érkeztéig, de az újság által megszólaltatott tanú szerint egyértelmű volt, hogy le akarja lőni a két túl lazán viselkedő vendéget.

Marks be is ismerte a lövöldözést, de itt bekerül egy újabb érdekes csavar a történetbe: szerinte nem a távolságtartás hiánya volt a baja, hanem az, hogy valaki követte, és a 911-et akarta felhívatni a recepcióval, a négy lövés pedig négy figyelmeztető lövés volt tulajdonképpen. A férfit súlyos testi sértés okozásának szándéka és fegyver nyilvános helyen történő elsütése miatt tartják jelenleg is őrizetben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fordulópont: több szénerőművet zártak be idén, mint amennyit nyitottak

Fordulópont: több szénerőművet zártak be idén, mint amennyit nyitottak

300 ezer forintra büntettek Győrben egy gyorshajtó motorost

300 ezer forintra büntettek Győrben egy gyorshajtó motorost

Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie

Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie