szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A külföldieknek három napot mindenképpen az országban kell tölteniük, és vállalniuk kell, hogy hetekkel később visszatérnek a második dózisra.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

San Marino bejelentette, hogy 50 euróért fogja árulni az orosz Szputnyik V vakcinát a külföldieknek – számolt be a Guardian.

Roberto Ciavatta egészségügyi miniszter elmondta, hogy az összeg mindkét adagot fedezi, viszont a lehetőséggel csak azok élhetnek, akik legalább három éjszakát töltenek a miniállamban, és vállalják, hogy 3-4 héten belül visszatérnek a második dózisért.

A Szputnyik V-t május 17-től kezdik el árusítani, nem titkoltan azzal a céllal, hogy fellendítsék a turizmust.

San Marinóban nagyjából 34 ezren élnek, 22 ezer ember már az oltás mindkét adagjához hozzájutott.

A miniállam egészségügyi intézete a múlt héten közölte, hogy egyetlen beteg maradt San Marino Köztársaság kórházában, ezért bezárták a Sars-CoV-2 vírussal fertőzötteknek fenntartott osztályt. Az utóbbi 24 órában egyetlen új fertőzöttről sem számoltak be az országban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!