szerző:
hvg.hu

Seggnyalónak titulálja a politikai elemzőt a kormányközeli botrányportál, amire Török visszaszólt a Facebookon.

Miután a 888.hu betámadta a politikai elemzőt a maga érdes stílusában (Seggnyalásból jeles: Török Gábor – személyes kedvencünk), többek közt olyanokkal illetve Törököt, mint "Török Gábor 'elemzése' politikai pozíció-kijelölés, nincs köze a valóság megértéséhez", vagy "Török még mindig 'független', aki őszinte naivitással csodálkozik rá Orbán és a Fidesz ördögi gépezetére, ahol a gonosz, a közvélemény-kutatások sötét mágiájával és kommunikációs trükkök százaival manipulálja az együgyű magyart", Török a Facebookon válaszolt a orgánum főszerkesztőjének, G. Fodor Gábornak.

Török és GFG korábban páros interjúkat adott a válasz.hu-n, ahogy Török fogalmazott, G. Fodor Gáborral tényleg kifejezetten jó volt beszélgetni. "Értette, amit mondok, és én is mindig értettem, amit ő mondott" – ez most talán végzetesen félrecsúszott.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!