szerző:
hvg.hu

Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.

A volt főpolgármester budapesti lakásában és horvátországi házában is vendégül látta a Hír TV Privátszféra című műsorának stábját (adás: péntek 21 óra), ahol Péterfi Judit kérdésére azt is elárulta, nem tartja magát se hibbantnak, se nőcsábásznak, de azt azért megállapította, hogy a nőket vonzza a hatalom.  

Rendszeresen használja a 4-es metrót, aminek a négyszeres drágulásáról azt gondolja, teljesen természetes, a beruházás körül vizsgálódó uniós csalás elleni szervezet pedig szerinte egy nulla, nem számít, mert a jelentéseikben "összevissza irogálnak", "baromságokat". 

Az Adriára néző házában ma már fügét szüretel és olívát dunsztol, ebben a műsorrészletben utóbbi eredményét mutatja meg hírhedtté vált horvátországi nyaralója teraszán. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!