szerző:
hvg.hu

Az Együtt videójában is van szomorú aláfestő zongorázás, és a Bécsben lekamerázott utcákkal ellentétben Józsefvárosban tényleg koszosak az utcák.

Míg Lázár János arra panaszkodott bécsi "migránspoklos" videójában, hogy Bécs Favoriten kerületében szerinte már csak fehérek, keresztények és nyugdíjasok maradtak a muszlim többséggel szemben, addig Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa inkább azt látta problémának, hogy sokan külföldre mentek a nyolcadik kerületből.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a német nyelvtudást hiányolta az általa megkérdezett embereknél, Baranyi Krisztina pedig a nyelvtudást, ami szerinte az oktatás színvonalának javítására vezethető vissza.

Józsevárosban jónéhány lepukkant, szemetes utca, ház van, ahogy a felvételeken is látszik, és Baranyi Krisztina szerint szegénység, bűnözés, kosz, piszok lesznek a következményei annak, ha a Fidesz hatalmon marad.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

hvg.hu Itthon

Így mosakodott Lázár: nem bántó szándékkal gyalázta Bécset

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.