szerző:
hvg.hu

Az Együtt videójában is van szomorú aláfestő zongorázás, és a Bécsben lekamerázott utcákkal ellentétben Józsefvárosban tényleg koszosak az utcák.

Míg Lázár János arra panaszkodott bécsi "migránspoklos" videójában, hogy Bécs Favoriten kerületében szerinte már csak fehérek, keresztények és nyugdíjasok maradtak a muszlim többséggel szemben, addig Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa inkább azt látta problémának, hogy sokan külföldre mentek a nyolcadik kerületből.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a német nyelvtudást hiányolta az általa megkérdezett embereknél, Baranyi Krisztina pedig a nyelvtudást, ami szerinte az oktatás színvonalának javítására vezethető vissza.

Józsevárosban jónéhány lepukkant, szemetes utca, ház van, ahogy a felvételeken is látszik, és Baranyi Krisztina szerint szegénység, bűnözés, kosz, piszok lesznek a következményei annak, ha a Fidesz hatalmon marad.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Így mosakodott Lázár: nem bántó szándékkal gyalázta Bécset

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.